Trees for All

Stichting Trees for All is opgericht in 1999. We zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Daar zijn we trots op! Dankzij al onze donateurs kunnen we jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland. Ook herstellen we bestaande bossen en dragen we bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. We zijn een daadkrachtige stichting met een team van bevlogen mensen dat zich dagelijks met hart en ziel inzet voor een groene en gezonde aarde.

Vegan Foodservice

Samen met onze klanten dragen wij bij aan een groenere wereld. Van elke bestelling die jij bij ons plaatst gaat een deel naar Trees for All. Op deze manier proberen wij de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te compenseren en bij te dragen aan het welzijn van mens, dier en planeet. Uiteindelijk staan wij niet alleen voor plantaardig lekker voor iedereen, maar ook voor verantwoord voor de toekomst. Wij zijn dan ook trots op de samenwerking met Trees for All en hopen in de toekomst nog meer voor elkaar te kunnen betekenen. Momenteel dragen wij bij aan de lopende projecten van Trees for All, maar hopelijk leidt deze samenwerking in de toekomst tot een eigen project. Wat is er nou mooier dan een eigen Viva La Forest? Help jij ons om dit te realiseren?

Projecten

Trees for All heeft veel verschillende projecten over de hele wereld. In Nederland zijn zij bijvoorbeeld bezig met het vergroenen van de provincie Limburg en het aanleggen van Voedselbossen door heel Nederland. Naast de vele projecten in Nederland houdt Trees for All zich ook bezig met projecten in het buitenland. Het herstel van het tropisch regenwoud van Costa Rica en het bosherstel van het Kibale National Park in Oeganda zijn hier mooie voorbeelden van. Wij zijn erg trots dat we samen met jou hieraan bijdragen, want het zou zonde zijn als deze prachtige natuur verloren zou gaan. Wil jij meer weten over de projecten van Trees for All of wil jij zelf een boom planten? Kijk dan eens op de website van Trees for All.

Wat zoekt u?

Winkelwagen