Gigi Gelato
Traditionele gelato wordt gemaakt met room, eieren en melk. Wij zijn de keuken ingedoken om een gezonder ijsje te creëren, met de ultieme smaakbeleving van Italiaanse gelato. Onze unieke smaakcombinaties proeven even romig als een traditionele gelato, maar dan zonder de room. Daarom is het vetgehalte zeer laag. En het scheelt een hoop calorieën. Genieten op elk moment van de dag, zonder schuldgevoel.
Gigi is de afkorting van de Italiaanse naam Luigi. Luigi Graziosi, één van de oprichters van Gigi, is een Italiaanse gelato maestro en professor aan de ijsschool in Rome. (Yes, dat lees je goed: er is een ijsschool in Rome!) Gigi werkt al meer dan 30 jaar in de ijsbranche en heeft onder andere voor Dalai Lama en de chef-kok van Obama ijs gemaakt. Hij staat bekend om zijn unieke smaakcombinaties, kennis van ingrediënten en verfijnde technieken. Hij heeft de ijswereld op z’n kop gezet met 100% vegan en natuurlijke ijsjes.
Kijk voor meer informatie op onze eigen website