Missie

Wij staan voor lekker en plantaardig voor iedereen. Vegan, vegetariër of flexitariër is voor ons geen probleem. Al onze producten zijn 100% plantaardig en te consumeren voor iedereen. De keuze voor plantaardige voeding zorgt ervoor dat we samen een positieve impact kunnen maken: Voor elkaar, voor de wereld en voor de toekomst. Wij geloven in een gezonde en welvaardige toekomst met het oog op planeet, mens en dier. Door kwalitatieve en smaakvolle plantaardige producten aan te bieden, op ons online food platform, dragen we bij aan een prachtige toekomst. Ons doel is om een aanbod te creëren tegen ieders verwachting in.

Visie

Vegan Foodservice is een digitale verzamelplaats voor de nieuwste, lekkerste en populairste plantaardige producten. Op deze manier is het niet meer nodig om het hele internet af te speuren naar de producten die jij nodig hebt, maar worden alle producten die jij zoekt overzichtelijk aangeboden op ons online food platform.

Ons aanbod bestaat niet alleen uit de populairste producten van de grootste producenten, maar wij vinden dat ook de kleine product een podium verdient. Daarom bieden wij deze kleine producent de kans om nieuwe producten op de markt te brengen en beschikbaar te stellen voor iedereen. Een product met hoge kwaliteit en smaak verdient een podium ongeacht de grote van de producent.

Kernwaarden

- Inspireren
- Creëren
- Innoveren
- (Klant)vriendelijk
- Gastvrij
- Verbinden
- Samenwerken
- Enthousiast
- Gunnen
- Vrolijk

Wat zoekt u?

Winkelwagen