CATERING

Veel cateraars nemen eerste stappen naar een steeds breder aanbod van lekkere en plantaardige producten. Een aantal van de landelijke cateraars heeft zich zelfs aangesloten bij de Green Protein Alliance (GPA).

Voor elke locatie een plantaardig aanbod

Het plantaardige aanbod wordt dagelijks gevarieerder, breder en lekkerder. Doordat wij als als verbinding werken voor zowel kleinere aanbieders als de grotere reeds bekende merken zijn we in staat om voor iedere locatie een specifiek plantaardig aanbod aan te bieden.

Duurzaamheid voorop

De GPA bestaat uit aanbieders en producenten van plantaardige eiwitten met een gedeelde visie: een duurzamer voedselsysteem. Dit is voor een groot deel te behalen door de overgang naar een groter aandeel eiwit uit plantaardige bronnen zoals peulvruchten, paddenstoelen, noten, zaden, (zee)wieren en algen. Een groter aandeel plantaardig eiwit op het bord gaat niet vanzelf.

Plantaardig lekker centraal

Vanuit onze rol willen we lekkere en plantaardige gerechten bij elkaar brengen zodat het aanbod steeds meer aansluit bij de groeiende vraag naar deze lekkere gerechten. Afgestemd op jouw behoeftes en verlangens. Service op maat. 

Wekt dit jouw interesse of heb je vragen? Wij helpen je graag!

 

Wat zoekt u?

Winkelwagen