HEALTHCARE

Om mensen gezonder te maken gebruiken zorginstellingen en ziekenhuizen veel energie, voedsel en grondstoffen. In de Green Deal Duurzame Zorg staan afspraken voor minder milieuvervuiling in de zorg. En daar hoort plantaardige voeding ook bij!

Gezond en duurzaam

De huidige ziekenhuismenu’s bieden ruimte om het aanbod gezonder en duurzamer te maken. Uitgangspunt hierbij blijft dat er rekening gehouden wordt met specifieke behoeften bij ziekte en ook bij het herstel van de patiënt. Dit vraagt vaak om een hogere eiwitinname dan momenteel aanbevolen wordt. Hierin kunnen wij helpen om stappen te maken. Eiwitten zijn immers goed voor iedereen!

Vergroten van het aanbod

In samenwerking met ziekenhuizen als het UMC, helpen wij mee om het aanbod van de plantaardige voeding te vergroten. Zowel in de catering van het personeel, de ziekenhuisrestaurants als de patiëntenvoeding. Voor elkaar, voor de wereld en voor de toekomst.

Heeft dit je interesse gewekt of heb je vragen?

Wij helpen je graag!

Wat zoekt u?

Winkelwagen