HORECA

Een nieuwe kans voor horecaondernemers: een plantaardige selectie op het menu. Want steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Daarnaast neemt het aantal flexitariërs dagelijks toe. Hoe betrek je deze doelgroep beter bij jouw zaak?

Plantaardig onderscheidend

Niet iedereen zal natuurlijk een 100% plantaardig menu implementeren, hoewel zelfs grote fastfoodketens een stap in de wereld van het plantaardige zetten (denk aan de vegan chicken nuggets van McDonalds). Het aanbieden van lekkere plantaardige gerechten biedt veel kansen.

De juiste vervangers voor jouw onderneming

Je hoeft natuurlijk ook niet je hele concept om te gooien om mee te gaan met de met deze nieuwe ontwikkelingen. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om een ruime hoeveelheid groentegerechten op je menu te zetten, of om je te verdiepen in de nieuwe mogelijkheden op het gebied van vis- en vleesvervangers.

Lekker plantaardig op één plek voor iedereen

Lekker en plantaardig voor iedereen. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent. Wij geloven in een gezonde en goede toekomst met oog voor iedereen op deze planeet door lekkere en smaakvolle plantaardige gerechten aan te bieden op ons online food platform. Alle lekkere plantaardige producten voor jouw zaak op één plek.

Lijkt dit jou ook wat of heb je vragen? Wij helpen je graag!

Wat zoekt u?

Winkelwagen