Veel cateraars nemen eerste stappen naar een steeds breder aanbod van lekkere en plantaardige producten. Een aantal van de landelijke cateraars heeft zich zelfs aangesloten bij de Green Protein Alliance. 

Voor elke locatie een plantaardig aanbod

Het plantaardige aanbod wordt dagelijks gevarieerder, breder en lekkerder. Doordat wij als als verbinding werken voor zowel kleinere aanbieders alsmede van de grotere reeds bekende merken zijn we in staat om voor iedere locatie een specifiek plantaardig aanbod aan te bieden. 

Duurzaamheid voorop

De GPA bestaat uit aanbieders en producenten van plantaardige eiwitten met een gedeelde visie: een duurzamer voedselsysteem. Dit is voor een groot deel te behalen door de overgang naar een groter aandeel eiwit uit plantaardige bronnen zoals peulvruchten, paddenstoelen, noten, zaden, (zee)wieren en algen. Een groter aandeel plantaardig eiwit op het bord gaat niet vanzelf. 

Plantaardig lekker centraal

Vanuit onze rol willen we lekkere en plantaardige gerechten bij elkaar brengen zodat het aanbod steeds meer aansluit bij de groeiende vraag naar deze lekkere gerechten. Wil je als cateraar hier in mee en op de wensen van de klant inspelen dan ben je bij ons het juiste adres.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

 

Wat zoekt u?

Winkelwagen