Sales & Distributie

 
 
Bij Vegan Food Service zijn we gepassioneerd door plantaardige voeding en toegewijd aan het bevorderen van duurzame, gezonde en smaakvolle opties in Nederland en België. Als toonaangevende distributeur van plantaardige producten voor de retailsector, hebben we de ervaring en de expertise om jouw innovatieve merk met succes te introduceren en te lanceren in deze bloeiende markten.

 

 Onze Unieke Aanpak

Wat ons onderscheidt, is onze unieke aanpak. We begrijpen dat het lanceren van een nieuw merk in de Nederlandse en Belgische markten uitdagingen met zich meebrengt, maar met onze bewezen strategieën en sterke klantenportefeuille zijn we klaar om je te helpen slagen. Onze aanpak omvat:

  1. Uitgebreid Netwerk: Dankzij ons uitgebreide netwerk werken we samen met zowel zelfstandige retailers als grote hoofdkantoren. Hierdoor kunnen we jouw product snel en effectief in de schappen krijgen.
  2. Sales en Logistiek Expertise: Wij nemen sales- en logistieke taken uit handen, waardoor jij je kunt concentreren op het creëren van hoogwaardige producten. Wij zorgen ervoor dat je merk op de juiste plaats wordt geïntroduceerd en op tijd wordt gedistribueerd.
  3. Jarenlange Ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche en de juiste contacten, begrijpen we wat er nodig is om een merk te laten groeien en bloeien in de plantaardige sector.

 

Samen Het Verschil Maken
Bij Vegan Food Service geloven we in samenwerking en partnerschap. Samen met jou zullen we werken aan het vergroten van de beschikbaarheid van unieke, smaakvolle, plantaardige producten in de Nederlandse en Belgische supermarkten. Ons doel is om een positief verschil te maken, zowel voor de consumenten die op zoek zijn naar plantaardige opties als voor de producenten die deze opties aanbieden.

 

 

 Distribiteur van: 

 
 
Neem Contact Op
Klaar om je innovatieve merk te introduceren op de Nederlandse en Belgische markt? Neem vandaag nog contact op met Vegan Food Service en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een groenere toekomst. We kijken ernaar uit om van je te horen en de mogelijkheden te bespreken.
Samen maken we het verschil en brengen we meer unieke plantaardig lekkere producten in het schap. Bij Vegan Food Service zijn we er trots op om jouw partner te zijn in het creëren van een meer plantaardige wereld.
 
 

Wat zoekt u?

Winkelwagen