Laat je plantaardig

Inspireren & Verrassen

Plantaardige Inspiratie

In de foodservice branche draait het altijd al om inspiratie & nieuwe ontwikkelingen. Elke dag weer elkaar inspireren tot lekkere en plantaardige keuzes daar helpen we je graag mee. Samen met onze partners delen we graag de lekkerste recepten om ook op jouw kaart te zetten. Makkelijk te bereiden en lekker voor iedereen dat is waar het ons om gaat. 

De lekkerste plantaardige recepten

Samen met onze chefs stellen we wekelijks nieuwe lekkere en verrassende plantaardige gerechten samen. Zo bieden iedereen letterlijk een kijkje in de keuken en laten we zien wat er allemaal mogelijk is om gasten te verrassen en te verwennen.

Klik hier voor de recepten.

In the spotlight - The Mayo Sisters

Zeer regelmatig zetten wij onze partners graag in the spotlight en vertellen we meer over hun inspiratie en lekkere plantaardige gerechten. We trappen af met de The Mayo Sisters. Twee zussen uit Amsterdam die sinds 2014 heerlijke plantaardige mayo maken.

Lees hier meer op hun eigen site.

Plantaardig in het nieuws

Volg hier al het relevante nieuws over de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van lekkere en plantaardige voeding. Ook zelf plaatsen we regelmatig een blog & vlogs over wat ons bezighoud om samen plantaardig lekker in de spotlight te plaatsen.

Klik hier voor meer nieuws

Wat zoekt u?

Winkelwagen