Begin jouw eigen (extra) online shop op ons platform

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Samen staan we sterk

Werk samen met verschillende partners. Leer van elkaars ervaringen en samen gaan we voor een plantaardige toekomst. 

Wat zijn de voordelen voor mij?

Door met ons samen te werken op het platform bereiken we met elkaar een veel groter publiek. Zo zijn we in staat om voor een echt plantaardige toekomst te gaan. Het zorgt ervoor dat naast jouw , wellicht bestaande, verkoopkanalen je een nieuw verkoopkanaal creëert en je omzet kan laten stijgen. lees hier meer over de voordelen.

Word ik geholpen bij het activeren van mijn winkel?

Natuurlijk helpen we je graag op weg. Ons team staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar voor al jouw vragen. Vind je het prettig om samen de winkel in te richten dan komen we natuurlijk graag bij je langs. Klik FAQ Pages om contact met ons op te nemen.

Kan ik mijn eigen shop beheren?

Ja dat kan. Je kan met de shop in shop module heel eenvoudig jouw eigen winkel beheren. Van assortimentsbeheer tot jouw eigen sales tunnel. Daarnaast kan je ook jouw eigen leveringsvoorwaarden aangeven, zodat dit goed en duidelijk gecommuniceerd wordt met onze klanten. Wij adviseren je daar graag bij. Neem gerust contact met ons team op om een afspraak te maken voor een toelichting. Klik hier

Service & klanttevredenheid op 1

Tevreden klanten staan bij ons op 1.

Dat betekent dat onze gezamenlijke service altijd de verwachting van de klant moet overtreffen. Als we met elkaar hiervoor zorgen, komt de klant met veel plezier bij ons terug en kunnen we een goede relatie met elkaar opbouwen. Om de service te waarborgen hebben we een aantal service standaarden met elkaar bepaald. 

Lees hier meer over onze servicenormen. 

 

Wat zoekt u?

Winkelwagen