We gaan starten met een volledig plantaardige groothandel. Met ons team brengen we alle plantaardige en lekkere producten onder 1 dak. 

Speciaal voor grootverbruikers bieden wij met al onze partners de meest innovatieve en lekkere gerechten aan die aansluiten bij de wensen van onze gasten. 

We bieden met onze aanpak iedereen de kans om de lekkerste plantaardige gerechten een podium te geven. Inmiddels is de plantaardige product categorie niet meer weg te denken uit het retail kanaal.

Juist daarom bieden wij, naast de bekende merken, aan de kleinere plantaardige producenten met hun super lekkere en innovatieve gerechten een podium. 

Samen staan we sterk en kunnen we werken aan een duurzame toekomst waarin plantaardige voeding een centrale rol speelt. Met elkaar werken aan de missie:

Lekker en plantaardig voor iedereen. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent. Door te kiezen voor plantaardige voeding maken we samen een positieve impact. Wij geloven in een gezonde en goede toekomst met oog voor iedereen op deze planeet door lekkere en smaakvolle plantaardige gerechten aan te bieden op ons online food platform.

“Plant aardig voor elkaar”
"Plant aardig voor iedereen”
“Plant aardig voor de toekomst"

 

Wil je dat we jouw producten opnemen in ons assortiment en wij voor jullie alles uit handen nemen qua fulfilment & logistiek, neem dan hier contact met ons op. 

Team Vegan Food Service

 

 

 

 

Wat zoekt u?

Winkelwagen