Zoete aardappel en zwarte bonen nacho's

Zoete aardappel en zwarte bonen nacho's

INGREDIËNTEN

  •  750 g zoete aardappelen, in dunne rondjes
  • 1 el olijf olie
  • 1 rode ui
  • 2 el rode wijn azijn
  • 1 blik Biona Organic Black Beans
  • 200 g tomaten salsa
  • 75 g tortilla chips
  • 100g Vegan grated cheeze Simply V
  • 1 grote avocado
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 1 bakje O'fraiche Friendly Vikings

BEREIDINGSWIJZE

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Doe de zoete aardappel in een ovenschaal met olie, breng de zoete aardappel op smaak met zoud en peper en bak 30 minuten tot ze gekarameliseerd en zacht zijn.
3. Meng ondertussen in een kom de rode ui met de azijn en een snufje zout. Laat dit 25 minuten intrekken.
4. Zet de grill op hoog vuur. Bestrooi de zoete aardappelen met de zwarte bonen en tomatensalsa en gril deze voor 6-7 minuten.
5. Plet de tortilla chips in een kom en meng ze met de geraspte kaas. Voeg dit mengsels bij de aardappelen en grill tot het er goudbruin uitziet.
6. Meng de avocado met het limoensap en de ingelegde ui.
7. Doe het mengsel van zoete aardappelen, zwarte bonen en salsa in een kom. Top af met rode peper en de O'fraiche.
8. Serveer direct en geniet!

Wat zoekt u?

Winkelwagen