Frisse bietensalade met vinaigrette van Soof Siroop

Frisse bietensalade met vinaigrette van Soof Siroop

8 Porties
Bereidingstijd: 35 min 

INGREDIENTEN

  • 6 bieten, kies een mooie mix van kleuren
  • 2 chioggia bieten
  • 1 zak gemengde salade
  • 80 gr Watsons Walnut Camemberti
  • 1 tl grove mosterd
  • 1 el rode wijnazijn
  • 3 el Soof Siroop Blueberry, Lavender, Blackberry & Apple
  • 1 el olijfolie
  • Handje walnoten 

BEREIDINGSWIJZE 

1. Schaaf de rauwe chioggia bieten met een kaasschaaf, dunschiller of mandoline in dunne plakjes
2. Kook de rode en gele bieten ongeveer 30 minuten totdat ze gaar zijn. Schrik ze daarna af onder koud water en pel de schil er af. Snijd de bieten in mooie partjes en laat afkoelen
3. Klop een vinaigrette van de olijfolie, Soof Siroop, rode wijnazijn en grove moster
4. Doe de sla in een saladekom en mix met de vinaigrette naar smaak. Maak af met de partjes bieten, chioggia bieten, verkruimelde Watsons Walnut Camemberti en walnoten

Tip: Smeer je handen in met olijfolie voor je de bieten gaat pellen zodat je handen niet vies worden. 

 

Wat zoekt u?

Winkelwagen