PABLO'S MEXICAN TACOS
SERVES: 2 • PREPARATION TIME: 10 MINUTES
INGREDIËNTEN
-
6 tacoschelpen
-
1 el zonnebloemolie
-
1/2 rode ui, gesnipperd
-
1 groene paprika, fijngesneden
-
1 Spaanse peper, zaadjes verwijderd, in ringen
-
1 Pablo's Mexicaans geïnspireerde quinoa
-
3 tomaten, in stukjes
-
1 blik mais, 150 gram
-
1 avocado, in plakjes
-
100 g ijsbergsla, fijngesneden
-
1 takje koriander
-
2 el tacosaus
-
zout en peper naar smaak
INSTRUCTIES
Stap 1. Verwarm de tacoschelpen volgens de instructies op de verpakking.
Stap 2. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan. Voeg de rode ui, groene paprika en Spaanse peper toe en bak 3 minuten. Voeg de Quinoa, tomaat en maïs toe en verwarm 1-2 minuten tot de Quinoa is opgewarmd.
Stap 3. Leg de tacoschelpen op de borden, schep de Quinoa mix in de tacoschelpen.
Stap 4. Verdeel de plakjes avocado en de ijsbergsla over de taco's. Bestrooi met verse korianderblaadjes en serveer met een lekkere (pittige) tacosaus.